(ВИДЕО) Мираковска од Струмица: Борбата за поголеми права на жените никогаш не престанува

Борбата за поголеми права на жените никогаш не престанува. Тоа е жива материја. Тоа го докажавме со бројни наши дела. Но тука нема да застанеме. Затоа што #Можеме. #СДСМ #НСДП

Најново

Трајковски: НСДП ќе се бори за независно судство кое ќе може да ја контролира извршната власт

Мисовски: Од оваа влада стечајците добија социјална сигурност, од претходната–пендрек!

Мираковска: Развојна и конкурентна економија фокусирана на младите

Мираковска: Просечна плата од 34 000 денари, минимална од 20 000 денари и повисоки пензии

Мисовски: Изборот е за богатење на врхушката во ДПМНЕ или за економија која ќе даде шанси на младите

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП