(ВИДЕО) МИРАКОВСКА ВО ПОСЕТА НА КАВАДАРЦИ

Посетата на Кавадарци ја искористивме да поразговараме со еснафот од чаршијата. Потоа го посетивме и селото Марена во кое минатата година направивме колекторски систем кој ги прочистува водите на река Луда Мара. Вистинско задоволство ни беше тоа што граѓаните не примија во своите дворови каде до лани не можеле ни кафе да испијат од неподносливата миризба. Нашите проекти стигаат до граѓаните затоа што знаеме и #Можеме. #СДСМ #НСДП

 

Најново

Петковски за ФОКУС: Заев сака да ја надмине блокадата, но Бугарија тешко ќе попушти пред изборите

Маневски и Јаќимовиќ на свечена седница за доделување на 11 ноемврсиките награди по повод Денот на ослободувањето на Куманово

НСДП-КУМАНОВО: По повод одбележувањето на 11 Ноември -Денот на ослободувањето на градот Куманово претставник на НСДП положи свежо цвеќе

НСДП ПРИЛЕП: Положување на свежо цвеќе по повод 3 Ноември, 76-годишнина од ослободување на Прилеп

ИНТЕРВЈУ Бошковска-Јанковски: Со новиот портал на Централниот регистар креиравме отворени податоци

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП