(ФОТО) МИСОВСКИ И ДИМИТРОВ НА СРЕДБИ СО ГРАЃАНИ ВО КИСЕЛА ВОДА

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во Изборната единица 1, заедно со носителот на листата за пратеници Никола Димитров, со директорот на Агенцијата за млади и спорт и кандидат за пратеник Дарко Каевски како и со градоначалникот на општина Кисела Вода Филип Темелковски остварија повеќе средби со граѓани на општината на кои ја презентираа Изборната програма на коалицијата Можеме

Најново

Петковски за ФОКУС: Заев сака да ја надмине блокадата, но Бугарија тешко ќе попушти пред изборите

Маневски и Јаќимовиќ на свечена седница за доделување на 11 ноемврсиките награди по повод Денот на ослободувањето на Куманово

НСДП-КУМАНОВО: По повод одбележувањето на 11 Ноември -Денот на ослободувањето на градот Куманово претставник на НСДП положи свежо цвеќе

НСДП ПРИЛЕП: Положување на свежо цвеќе по повод 3 Ноември, 76-годишнина од ослободување на Прилеп

ИНТЕРВЈУ Бошковска-Јанковски: Со новиот портал на Централниот регистар креиравме отворени податоци

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП