МИРАКОВСКА НА СРЕДБИ СО ГРАЃАНИ ВО КАВАДАРЦИ

Потпретседателката на НСДП и носителка на листата за пратеници во Изборната единица 4, Соња Мираковска денес на средби со граѓани во Кавадарци

Туризмот кој како гранка беше најпогоден од епидемијата го опфативме уште во првиот сет на економски мерки.

Во Кавадарци непосредно се запознавме со проблемите во овој сектор.
Дали можеме да направиме повеќе за туризмот? – Сигурно!

Најново

Трајковски: НСДП ќе се бори за независно судство кое ќе може да ја контролира извршната власт

Мисовски: Од оваа влада стечајците добија социјална сигурност, од претходната–пендрек!

Мираковска: Развојна и конкурентна економија фокусирана на младите

Мираковска: Просечна плата од 34 000 денари, минимална од 20 000 денари и повисоки пензии

Мисовски: Изборот е за богатење на врхушката во ДПМНЕ или за економија која ќе даде шанси на младите

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП