Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во ИЕ.1 Горан Мисовски во Сопиште на средби со граѓани

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во ИЕ.1 Горан Мисовски во Сопиште на средби со граѓани

Најново

НСДП: Образованието да биде национален приоритет

СРЕДБА НА ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО МИСОВСКИ СО ЕВРОАМБАСАДОРОТ ГИР

Во новата 2021 година политички сплотени и посветени да продолжиме Северна Македонија да ја градиме и развиваме

НСДП ОДБЕЛЕЖА 15 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО

Тито Петковски: Да продолжиме силно и чесно во остварувањето на нашата програма и носењето на политичките одлуки!

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП