Претседателот Петковски во „Слободна зона“ со Георги Коритаров на ТВ Европа на тема: Има ли социјалдемократско решение за проблемите меѓу Софија и Скопје?

Тито Петковски – претседател на НСДП и поранешен председател на македонскиот парламент ги коментира односите меѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија.

Линк до емисијата тука: Има ли социалдемократическо решение за проблемите между София и Скопие?

Најново

🎥📞 ПЕТКОВСКИ: КАКВА ЛИДЕРСКА СРЕДБА, КАКВИ ЛИДЕРИ – НЕ МОЖЕ ТОА ДА БИДЕ СУПСТИТУТ НА СОБРАНИЕТО

Неопходно е брзо одржување на парламентарни избори

ПЕТКОВСКИ: ЧЕСТИТ 9-ТИ МАЈ, ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ

ВМРО-ДПМНЕ преку својот министер во МВР прави сѐ за да ги пролонгира изборите

НСДП им го честита на граѓаните 1 Мај-Меѓународниот ден на трудот

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП