ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА НСДП-БИТОЛА ЗА ПОМОШ НА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА

OO на НСДП-Битола организираше хуманитарна акција, а собраните прехранбени и хигиенски средства ќе бидат поделени на социјални семејства. #СедиДОМА #НСДП

Најново

🎥📞 ПЕТКОВСКИ: КАКВА ЛИДЕРСКА СРЕДБА, КАКВИ ЛИДЕРИ – НЕ МОЖЕ ТОА ДА БИДЕ СУПСТИТУТ НА СОБРАНИЕТО

Неопходно е брзо одржување на парламентарни избори

ПЕТКОВСКИ: ЧЕСТИТ 9-ТИ МАЈ, ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ

ВМРО-ДПМНЕ преку својот министер во МВР прави сѐ за да ги пролонгира изборите

Претседателот Петковски во „Слободна зона“ со Георги Коритаров на ТВ Европа на тема: Има ли социјалдемократско решение за проблемите меѓу Софија и Скопје?

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП