СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА

 

Нова социјалдемократска партија на граѓаните на Република Северна Македонија им посакува стабилна, успешна и просперитетна Нова Година, во која ќе продолжиме да вложуваме во идните генерации и Европа ќе ја направиме наш дом.

Во наредната година да бидеме единствени и истрајни, да направиме уште еден голем политички исчекор во определбата Северна Македонија да биде земја на демократијата, владеењето на правото, социјалната благосостојба и економскиот напредок.

НСДП Ви ја честита Новата Година, со желби за бериќетна и успешна 2020 година.

Најново

НСДП БАРА ОПОЗИЦИЈАТА ДА ПРЕДЛОЖИ ДРУГ МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ВО ТЕХНИЧКАТА ВЛАДА

Договорот за поддршка на новата странска инвестиција на „Скејл Фокус“ ја прави Северна Македонија важно место на мапата на софтверската индустрија

Потпишан договор за државна помош со чешката Локо Транс: Инвестиција од 15 до 20 милиони евра, 250 нови работни места

Мираковска: Кредибилитетот на ЕУ почива на одржување на дадените ветувања

Апостолска во посета на компанијата „Амикамика“: Планот за економски раст испорачува реални ефекти во поттикнување на инвестициите, технолошкиот разој и зајакнување на конкурентноста

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП