ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ОО НА НСДП-ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

На 20 ноември 2019 година во Домот на културата во општина Ѓорче Петров во Скопје се одржа Изборна конференција за избор на носителите на функции и органи на ОО на НСДП-Ѓорче Петров.

На конференцијата присуствуваа претседателот Тито Петковски кој се обрати пред присутните, потпретседателката Зорица Апостолска и секретарот Кристијан Трајковски.

Делегатите за претседател на ОО на НСДП-Ѓорче Петров го избраа Теодор Тодоровски, а исто така беа избрани и членови на Извршниот одбор и Надзорниот одбор на општинската организација.

Најново

🎥📞 ПЕТКОВСКИ: КАКВА ЛИДЕРСКА СРЕДБА, КАКВИ ЛИДЕРИ – НЕ МОЖЕ ТОА ДА БИДЕ СУПСТИТУТ НА СОБРАНИЕТО

Неопходно е брзо одржување на парламентарни избори

ПЕТКОВСКИ: ЧЕСТИТ 9-ТИ МАЈ, ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ

ВМРО-ДПМНЕ преку својот министер во МВР прави сѐ за да ги пролонгира изборите

Претседателот Петковски во „Слободна зона“ со Георги Коритаров на ТВ Европа на тема: Има ли социјалдемократско решение за проблемите меѓу Софија и Скопје?

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП