ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИНА НА НСДП-ГАЗИ БАБА

На ден 11 ноември 2019 година во салата на Советот на општина Гази Баба се одржа Изборна конференција на Општинската организација на НСДП во Гази Баба на која беа избрани Претседател на Општинската организација, Извршен одбор и Надзорен одбор.

За претседател е избран г-дин Ѓоре Стојковски, како и членови на Извршниот одбор и на Надзорниот одбор на општинската организација на НСДП во Гази Баба.

Покрај делегатите на конференцијата присуствуваше и секретарот на партијата, Кристијан Трајковски и членот на Извршниот одбор на НСДП, Петар Шапе.

Најново

🎥📞 ПЕТКОВСКИ: КАКВА ЛИДЕРСКА СРЕДБА, КАКВИ ЛИДЕРИ – НЕ МОЖЕ ТОА ДА БИДЕ СУПСТИТУТ НА СОБРАНИЕТО

Неопходно е брзо одржување на парламентарни избори

ПЕТКОВСКИ: ЧЕСТИТ 9-ТИ МАЈ, ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ

ВМРО-ДПМНЕ преку својот министер во МВР прави сѐ за да ги пролонгира изборите

Претседателот Петковски во „Слободна зона“ со Георги Коритаров на ТВ Европа на тема: Има ли социјалдемократско решение за проблемите меѓу Софија и Скопје?

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП