Пендаровски им посака лесен пост на верниците од исламска вероисповест

Обраќање, Стево Пендаровски, заеднички кандидат за претседател
02 Мај 2019

Почитувани верници со исламска верска определба,

На неколку дена пред почетокот на најсветиот месец за Муслиманите, Месецот Рамазан, месецот на постот,солидарноста и блискоста меѓу луѓето, дозволете ми да ви посакам лесен пост на вас и вашите најблиски.

Нека овој месец биде месец на солидарноста помеѓу нас, месец кога ке си простиме едни со други, месец во кој ке продолжиме да градиме солидарно општество, такво какво и Господ не советува да градиме.

Делете ја вашата добрина со сите околу вас.

Имајте лесен пост.

Најново

МИЛКОВСКИ НА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА НДИ ВАШИНГТОН ДЕРЕК МИЧЕЛ ЗА ДЕСЕТГОДИШНИОТ ПРОЕКТ МЕЃУ СОБРАНИЕТО И НДИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ЗАКОНОВНИОТ ДОМ

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА ДИРЕКТОРКАТА БОШКОВСКА-ЈАНКОВСКИ ЗА СТРАТЕШКИТЕ И ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ НА ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР

ОБРАЌАЊЕ НА ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ НА ГЕНЕРАЛНАТА КОМИСИЈА ЗА ПРАВДА, ВНАТРЕШНИ РАБОТИ И БЕЗБЕДНОСНА СОРАБОТКА НА ПС НА ПСЈИЕ НА ТЕМА: „БОРБА ПРОТИВ ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ ВО ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА“

Честит 9ти Мај! Ден на Европа. Ден на победата над фашизмот.

НСДП ги повикува сите граѓани, независно од нивната политичка, етничка, верска, јазична или културна припадност, на 5 мај да излезат на гласање и да го поддржат Стево Пендаровски

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП