• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

Делегација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе на споменикот Карпалак во центарот на Прилеп

По повод одбележувањето на 16 годишнината од трагичниот настан кај месноста Карпалак каде животот прерано го загубија 10 прилепски бранители, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе пред споменикот Карпалак во центарот на Прилеп во чест на македонските херои

Најново

nsdp-logo1

НСДП дава целосна поддршка на договорот помеѓу владите на Р.Македонија и Р.Грција за решевање на спорот за името

v2

Министерката Апостолска оствари работна посета на општина Велес

hr1

Министерката Апостолска се сретна со хрватската амбасадорка Баришиќ

kp1

Министерката Апостолска оствари работна посета на општина Крива Паланка

co0206-1

КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП