• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

Втората конференција за избор на раководство на ОО на НСДП-Долнени

На ден 08.08.2017 година во општина Долнени се одржа Втората конференција за избор на раководство на Општинската организација на НСДП-Долнени. Извршниот одбор ги избра Орданче Бошкоски за претседател на општинската организација, а Јуле Змејкоска Василевска за секретар

Најново

mirakovska

Се проширува опфатот на отпис на камати на долгови, се намалуваат и трошоците на постапката

misovski-sobranie

Упатувам апел до пратениците од ВМРО-ДПМНЕ да ја почитуваат волјата на граѓаните и заеднички да обезбедиме европска иднина за сите

nsdp-logo1

Да се напуштат теснопартиските, а да се поддржат државните интереси

nsdp-logo1

Пружена ни е историска можност преку членство во НАТО и ЕУ државниот интегритет да го поставиме на цврти темели

vinica2

Мисовски: Сите атрибути на македонскиот идентитет се забетонирани

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП