(Фотогалерија) 11ТА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

11та седница на Централниот одбор на НСДП, 25.02.2017година, Даре Џамбаз, Скопје

image-0-02-05-7ce2eef1bafc5d9905995c4107198ad81792824bb58cf1fc19d30f344f3a73da-V image-0-02-05-2c884b16c058c68ff93c210e2909697f7a30388671b05a9128a28b399e9f65cf-V image-0-02-05-2e09dc521904997624b0e8f8d0401d7697b5ea1c23be87c65ffe43c0e126d2c9-V image-0-02-05-05fe1ba05fa4c628d0f35a5a71594d724489ec669c8e7cf5a2c9648219c9b5c8-V image-0-02-05-b12ca387a33a8df595d306977d847c13dbbd9649ce30d8e3fe549a798f3c98f8-V

Најново

Министерката Апостолска пред словачки бизнисмени ги претстави поволностите за инвестирање во земјава

Наместо предвремени избори во наредниот период треба жестока пресметка со корупцијата, криминалот, непотизмот, неодговорното однесување на носители на јавни функции и дополнително засилување на економскиот развој

Вицепремиерот Анѓушев и министерката Апостолска на средба со јапонска бизнис делегација – Република Северна Македонија би можела да биде порта за јапонските компании кон Европа

Шеста јавна дискусија за ,,Стратегијата за едно општество и интеркултурализам”: Да ги негуваме различностите и заедништвото уште од најмала возраст и да останеме посветени на обезбедување еднакви можности без разлика на етничка и национална припадност

Министерката Апостолска се сретна со шведскиот амбасадор Стефансон

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП