• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

(ФОТОГАЛЕРИЈА) РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 5 ВО БИТОЛА

Фотогалерија од регионалната средна на општинските организации на НСДП од Изборна единица 5

Најново

20170611_141223

Централниот Одбор на НСДП изрази подршка за првите Владини одлуки

nsdp-logo1

Иванов со условувањето на доделување на мандатот го поткопува уставниот поредок

4

ОРГАНИЗАЦИИТЕ НА ЖЕНИ НА ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ ГО ОСУДУВААТ НАСИЛСТВОТО ВО ПАРЛАМЕНТОТ И БАРААТ РАСЧИСТУВАЊЕ НА НАСТАНИТЕ

nsdp-logo1

Последната битка на очајниците од ВМРО-ДПМНЕ

goranmis

Изборот на Талат Џафери е чист, Вељаноски мора да одговори на многу прашања

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП