Говори

АЦЕВСКИ: ВЛАДАТА НА МАЛА ВРАТА ВРШИ УПАД ВО АВТОНОМИЈАТА НА УНИВЕРЗИТЕТИТЕ

Собрание ма РМ, Говор на пратеникот на НСДП. проф.д-р Николче Ацевски:    Читајќи ги 16 те закони по скратена ...`

ДАЛИ ЗА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВАЖАТ ЗАКОНИТЕ ВО Р.МАКЕДОНИЈА?

Собрание на РМ, Говор на пратеникот од НСДП, проф.д-р Николче Ацевски во врска со именувањето на нов ...`

НСДП ПРЕДЛАГА СОБРАНИЕТО НА РМ ДА РАСПРАВА ЗА ИНТЕНЗИВИРАЊЕТО НА ПРОЦЕСОТ НА ИСЕЛУВАЊЕ ОД МАКЕДОНИЈА И ЗЕМАЊЕТО НА БУГАРСКИ ДРЖАВЈАНСТВА

Собрание на РМ, Пратеничката група на НСДП и ЛП поддржана од Пратеничката група на СДСМ и Пратеничката ...`

Стефановски: Неправилности во работењето на локалната владеачка гарнитура во Кочани

Дискусија на седница на Советот на општина Кочани на советникот од НСДП и претседател на ОО на НСДП-Кочани, ...`

Мисовски: Аџиев е класичен полтрон кого власта го наградува со нова функција

Дел од говор пренесен од порталот ПЛУСИНФО на Комисијата за избори и именувања во Собранието на Република ...`

Мисовски: Чистка за вработените во јавната администрација кои мислат спротивно од ВМРО ДПМНЕ!

Собрание на Република Македонија, Говор на Координаторот на Пратеничката група на НСДП, Горан Мисовски, ...`