• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

Говори

f2

НСДП прослави 12 години од основањето на партијата. Лидерот Тито Петковски порача: Живеачката за прв пат стана поважна од митологијата

НСДП денеска во хотелот ТЦЦ ГРАНД ПЛАЗА, во Скопје, прослави 12 години од основањето на партијата. На ...`
misovski

Мисовски: Се што допре раката на фамилијата уништи

Говорот кој што го имаше потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во четвртата изборна единица, ...`
MIKSA

Зоран Георгиев: На оваа коцка тука пред Вас сум пораснат и тука ќе ги победиме!

Говор на кандидатот за пратеник г-дин Зоран Георгиев од 5 Изборна Единица од НСДП и Коалицијата во Битола ...`
Stevo543

СТЕВО: ОПОЗИЦИЈАТА ВОДИ НА СИТЕ АНКЕТИ, ПОБЕДАТА СЕ БЛИЖИ

Обраќање на кандидатот за претседател на Република Македонија Стево Пендаровски Добровечер, поздрав ...`
stevo 1

ПЕНДАРОВСКИ: МАКЕДОНИЈА ЗАСЛУЖУВА ДА ОДИ НАПРЕД

Промотивна Конвенција на кандидатот за претседател на Република Македонија, Проф.д-р Стево Пендаровски Драги ...`
tamara

ТАМАРА БААРА: Декларацијата за фер избори да биде основа за начинот на функционирање на помладоците во текот на целата изборна кампањa

Обраќање на Тамара Баара, претседател на НСДМ на Иницијативата за потпишување на Декларацијата за ...`
goran-misovski

МИСОВСКИ: ДПМНЕ и ДУИ го реализираат завршниот чин на измамничката тактика

Собрание на РМ, Говор на Координаторот на Пратеничката група на НСДП, Горан Мисовски, во врска со точката ...`
sasko_stefanovski

СТЕФАНОВСКИ: Власта во Македонија боледува од патриотски нихилизам, морална анорексија и финансиска булимија

Кочани, Говор на Претседателот на ОО на НСДП-Кочани на трибината која ја организираше НСДП на тема „Македонија…Европска?“ Добровечер ...`
nikolce_press_bt_17_april1

АЦЕВСКИ: ВЛАДАТА НА МАЛА ВРАТА ВРШИ УПАД ВО АВТОНОМИЈАТА НА УНИВЕРЗИТЕТИТЕ

Собрание ма РМ, Говор на пратеникот на НСДП. проф.д-р Николче Ацевски:    Читајќи ги 16 те закони по скратена ...`
nikolce_press_bt_17_april1

ДАЛИ ЗА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВАЖАТ ЗАКОНИТЕ ВО Р.МАКЕДОНИЈА?

Собрание на РМ, Говор на пратеникот од НСДП, проф.д-р Николче Ацевски во врска со именувањето на нов ...`