• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

Интервјуа

tito_utrinski_intervju

ПЕТКОВСКИ: Идниот претседател треба да биде државник

Интервју за Утрински весник на Претседателот на НСДП, Тито Петковски: ПРАШАЊА: 1.Од оваа временска дистанца, ...`
sonja_administracija

Мираковска: Ќе имаме војска пренесена од партиските редови на ВМРО-ДПМНЕ во државната администрација

Собрание на Република Македонија, Изјава за порталот brif.mk на пратеничката од НСДП, г-ѓа Соња Мираковска, ...`
tito4_petkovski

Петковски: Премиерот мисли само на избори, а не каде оди Македонија

Интервју за РАДИО СЛОБОДНА ЕВРОПА на претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски:   Премиерот Груевски ...`