• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

Соопштенија

nsdp-logo1

ВМРО – ДПМНЕ не е политичка партија, туку терористичка организација

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА И МЕДИУМИТЕ: По убиството на демократијата  извршено од страна на криминалната ...`
nsdp-logo1

ЗА НСДП Е НЕПРИФАТЛИВО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛИДЕРСКА СРЕДБА И СЕДНУВАЊЕ НА МАСА СО КРИМИНАЛЦИ

Соопштение за јавноста и медиумите: Пласирање на идеите за одржување на лидерска средба како начин ...`
nsdp-logo1

Посматрачи од Кина и од Русија да го пребројат народот на Груевски

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА И МЕДИУМИТЕ: Ако уништувањето на државата беше најкраткиот пат за богатење ...`
nsdp-logo1

ПАТОКАЗ КОН ЌОРСОКАКОТ

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА И МЕДИУМИТЕ: Поранешната владеачка партија која изминативе 10 години Македонија ...`
nsdp-logo1

Груевски нема никаков политички легитимитет и кредибилитет да дава предлози за тоа како би требало да изгледа новата влада

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА И МЕДИУМИТЕ: Најголемиот виновник за политичката криза упорно се обидува да ...`
nsdp-logo1

Најголемата закана за безбедноста, стабилноста и унитарниот карактер на Република Македонија е лично Никола Груевски

Соопштение за медиумите и јавноста: Најголемата закана за безбедноста, стабилноста и унитарниот карактер ...`
nsdp-logo1

Граѓаните да останат спокојни и да не подлегнуваат на манипулациите на Груевски

Соопштение за јавноста и медиумите: Како да не беа доволни штетите на државата што ги направи во изминативе ...`
nsdp-logo1

НА ГРУЕВСКИ НЕ МУ Е ПРОБЛЕМ АЛБАНСКАТА ПЛАТФОРМА ТУКУ СЈО

Соопштение за јавноста и медиумите: Пред повеќе од 8 години, на 19 ноември 2009 година, Никола Груевски ...`
nsdp-logo1

Иванов личната трагедија сака да ја колективизира. Сопругата може да ја определи за мандатар за состав на новата Влада

Почитуван господине Иванов, Веќе на сите им е јасно дека причините за вашето политичко однесување ...`
image-0-02-05-2e09dc521904997624b0e8f8d0401d7697b5ea1c23be87c65ffe43c0e126d2c9-V

ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП ГО УСВОИ ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ И ОТПОЧНА ПОСТАПКА ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ И СОВЕТНИЦИ

Соопштение за јавноста и медиумите: НСДП денес во Даре Џамбаз во Скопје ја одржа 11тата седница на Централниот ...`