Соопштенија

ЗОШТО АНТИКОРУПЦИОНЕРИТЕ ЧЕКАА ПЕТ МЕСЕЦИ ЗА ДА ЈА КАЗНАТ ДИРЕКТОРКАТА ОД РАНКОВЦЕ

Соопштение до медиумите и јавноста (НСДП и СДСМ): Почитувани, Цели пет месеци и беа потребни на Државната ...`

Мисовски, Мираковска и Јосифовски кандидати за пратеници од НСДП

Трета седница на Централен одбор на НСДП НСДП на денешното заседание на Централниот одбор ги утврди ...`

Администрацијата под жесток притисок од Груевски и ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение за медиумите и јавноста: Стилот на владеење на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ со закани, уцени, ...`

ВМРО-ДПМНЕ да престане со притисоците, уцените и заканите врз Македонците од Мала Преспа и Пустец

Соопштение за медиумите и јавноста: ВМРО-ДПМНЕ и Груевски да престанат да ги понижуваат Македонците ...`

ОТЧЕТ ЗА СРАБОТЕНОТО НА ГРУЕВСКИ – 25 ИЛЈАДИ БУГАРСКИ ПАСОШИ И 100 ИЛЈАДИ ИСЕЛЕНИ ЗА ТРИ ГОДИНИ

Соопштение за медиумите и јавноста: Резултатот на портокаловата револуција и патриотизмот на Груевски ...`

„ЛЕПАК“ операција за „ЛЕПАК ПАРТИЈА“

Соопштение за медиуми и јавноста:   Веруваме дека МВР неможеше да избере поубаво и посоодветно име ...`

Економскиот патриотизам на Груевски постои само во скапите реклами на Владата

Соопштение за медиумите и јавноста: Економскиот патриотизам на Груевски и неговата влада уште еднаш ...`

НСДП ќе го поддржи Пендаровски на претседателските избори

Соопштение за медиумите и јавноста: Централниот одбор на НСДП денеска едногласно одлучи на претстојните ...`

Режимот на Груевски преку продолжената рака „МВР на ВМРО-ДПМНЕ“ употребува сила врз стечајците

Соопштение за медиумите и јавноста:   Денес режимот на Груевски уште еднаш го покажа вистинското лице, ...`