• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

Соопштенија

nsdp-logo

Режимот на Груевски преку продолжената рака „МВР на ВМРО-ДПМНЕ“ употребува сила врз стечајците

Соопштение за медиумите и јавноста:   Денес режимот на Груевски уште еднаш го покажа вистинското лице, ...`