Изјави за медиуми

ПЕНДАРОВСКИ: БОРБАТА НЕ Е ЗАВРШЕНА

Изјава за медиуми, Кандидат за претседател, Стево Пендаровски Скопје, 13.04.2014 год. Почитувани, На крајот ...`

МИЛКОВСКИ: „Пред аргументите и боговите молчат“, Антикорупциската комисија немаше опција за поинакво решение

Изјава на советникот од НСДП во Советот на општина Ранковце во врска со предлогот на ДКСК за разрешување ...`

ВО ИЗЈАВА ЗА УТРИНСКИ ВЕСНИК: Тито Петковски му кажа збогум на Собранието

Изјава за дневниот весник „Утрински весник“ на лидерот на НСДП, Тито Петковски: (Дел од текстот пренесен ...`

2013 ГОДИНА НА ИНВЕСТИЦИСКИ ПЛАН Е ПРОМАШЕНА ГОДИНА ЗА ТРАЈАНОВСКИ И ЗА ВМРО-ДПМНЕ

Изјава за медиуми, доц.д-р Предраг Трпески, советник од НСДП во Совет на Град Скопје Почитувани, Денес ...`

АЦЕВСКИ: Груевски го призна поразот на владините политики во делот на енергетиката

Изјава за дневниот весник „Слободен печат“ на потпретседателот на НСДП, проф.д-р Николче Ацевски:    Универзитетскиот ...`

МИЛКОВСКИ: Народски кажано сакаат да им го земат лебот на околу 50-60 фамилии во Ранковце кои егзистираат од ископот на кварц

Ранковце, Изјава за порталот Мактел на советникот од НСДП во Советот на општина Ранковце, м-р Мики Милковски ...`

НСДП предлага зголемување за 50% на средствата за енергетска сиромаштија

Изјава за порталот МАКТЕЛ на потпретседателот на НСДП, проф.д-р Николче Ацевски:  Според НСДП, мерки ...`

ДОЦ.Д-Р ПРЕДРАГ ТРПЕСКИ: Коце Трајановски ги задолжува Скопјани 5 милиони евра

Изјава за медиуми, Совет на Град Скопје, доц.д-р Предраг Трпевски, советник во град Скопје од НСДП Почитувани, Градоначалникот ...`

Ацевски за МАКТЕЛ: Скандалозно е да се даваат 10,6 милиони евра за барокна фасада

Изјава за порталот maktel.mk на Потпретседателот на НСДП, проф.д-р Николче Ацевски:  Од Мактел побаравме ...`