Прес конференции

ПЕТКОВСКИ: Утрешната седница на Собранието ќе биде само завршен чин на измамничката тактика на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ

Прес-конференција на Претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски: Почитувани, Однесувањето на владеачките ...`

НСДП: Оној кој ќе го прекрши Изборниот законик, да му се забрани учество на изборите

Собрание на РМ, Прес-конференција на Координаторот на Пратеничката група на НСДП, Горан Мисовски: Почитувани, Не ...`