Прес конференции

Котески: Што крие договорот за купопродажба на ФК Пелистер помеѓу Општина Битола и Цермат?

Прес-конференција на советникот од НСДП во Советот на општина Битола, Благојче Котески: Општиноначалникот ...`

ТИТО ПЕТКОВСКИ: СТРАТЕГИЈА ЗА ПОРАЗ ТЕНДЕРОКРАТИТЕ ОД ВМРО И ОД ДУИ

Прес-конференција на претседателот на НСДП, Тито Петковски: Опозицијата треба да најде сили да го разобличи ...`

ПЕТКОВСКИ: Груевски и Ахмети ги турнаа Македонците и Албанците во конфликт

Прес-конференција на претседателот на НСДП, Тито Петковски: По примерот на Ѓорче Петров македонската ...`

Петковски: Во Македонија полесно се испушта душа отколку власт

Прес-конференција на претседателот на НСДП, Тито Петковски: Преку Петар Стано – портпарол на еврокомесарот ...`

Зоран Георгиев: Го немаме луксузот да бидеме неопределени!

Прес конференција на Зоран Георигев, Кандидат за Пратеник од НСДП во ИЕ.5 Во изминативе 16 години, 12 ...`

КОТЕСКИ: Битола е на колена

Прес-конференција на Благојче Котески, советник од НСДП во Советот на Општина Битола После 9 години ...`

ЗОРАН ГЕОРГИЕВ: Структурни реформи во земјоделството

Прес-конференција на кандидатот за пратеник од НСДП во ИЕ.5 Зоран Георгиев од Битола: Во нашата програма, ...`

Котески: Попусто правите два митинга, Битола е за Стево Пендаровски

Потсетувајќи дека веќе пет месеци власта во Битола не одговорила на што се потрошени 2,7 милиони евра, ...`

ПЕТКОВСКИ: Уставниот суд да ја запре пресудата во спорот со Груевски

Прес-конференција на претседателот на НСДП, Тито Петковски: Со овааа видео презентација сакав да Ви ...`

КОТЕСКИ: Каде отидоа 2,7 милиони евра пари на Битолчани?

Прес-конференција на претседателот на ОО на НСДП-Битола и советник во општина Битола, г-дин Благојче ...`