Активности

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПО ПОВОД ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК „ИЛИНДЕН“ ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ НА МЕЧКИН КАМЕН

По повод државниот празник „2ри август Илинден“, делегација на НСДП во состав Петар Шапе, Јулијана ...`

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ВО ПЕЛИНЦЕ ВО МЕМОРИЈАЛНИОТ ЦЕНТАР НА АСНОМ

По повод државниот празник Илинден, делегација на НСДП во состав Мики Милковски, Благојче Јаќимовиќ, ...`

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ НА СРЕДБА КАЈ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО ЏАФЕРИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА “ИЛИНДЕН“

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, оствари средба со поранешните ...`

Министерката Апостолска: Со конкретни инфраструктурни проекти отвораме потенцијали за нови инвестиции и раст на компаниите

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес реализираше работна ...`

Министерката Апостолска во посета на „Тетекс јарн“: Со измените на Законот за финансиска поддршка на инвестициите ослободуваме нов економски потенцијал во стопанството

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес реализираше работна ...`

Министерката Апостолска во Кромберг и Шуберт: Преку конкретна поддршка на компаниите Владата спроведува силна

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес реализираше работна ...`

Апостолска: Со измените на Законот за финансиска поддршка на инвестициите го унапредуваме системот на поддршка на стопанството

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес имаше работна средба ...`

Апостолска: Со мерката „Мој ДДВ“ граѓаните стануваат партнери на државата во борбата против сивата економија

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес во Прилеп се вклучи ...`

БОШКОВСКА-ЈАНКОВСКИ: СО РЕГИСТАРОТ НА ВИСТИНСКИ СОПСТВЕНИЦИ, ЦР ЌЕ СЕ ВКЛУЧИ ВО БОРБАТА ПРОТИВ ПЕРЕЊЕТО ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕТО ТЕРОРИЗАМ

Интервју на директорката на Централниот регистар на Северна Македонија, Марија Бошковска Јанковски ...`

Министерката Апостолска во посета на „Амфенол“ – Нови инвестиции и работни места во компанијата, Законот за финансиска поддршка на инвестициите дава резултати

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска вчера ја посети американската ...`