• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

Фотогалерија

image-0-02-05-2e09dc521904997624b0e8f8d0401d7697b5ea1c23be87c65ffe43c0e126d2c9-V

(Фотогалерија) 11ТА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

`
1

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НСДП ТИТО ПЕТКОВСКИ ЈА ПОТПИША ИСТАМБУЛСКАТА ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА БОРБА ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИТЕ

`
5

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НСДП ВО БИТОЛА

`
9

Делегација на НСДП-Прилеп положи свежо цвеќе по повод Денот на ослободувањето на градот Прилеп

`
3

(ФОТОГАЛЕРИЈА) 10ТА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

`
4

(ФОТОГАЛЕРИЈА) РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 4

`
3

(ФОТОГАЛЕРИЈА) РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 5 ВО БИТОЛА

`
6

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ГОСТИВАР, ТЕТОВО, БРВЕНИЦА, ЈЕГУНОВЦЕ И ВРАПЧИШТЕ

`
1

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 3 ВО КОЧАНИ

`
8

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД „11 ОКТОМВРИ“

`