Избор на уредникот

Последни новости Сите новости »

Министерката Апостолска се сретна со шведскиот амбасадор Стефансон

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес оствари работна средба ...`

ЗАМЕНИК-ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИКИ МИЛКОВСКИ СО СОБРАНИСКА СЛУЖБА ВО СТУДИСКА ПОСЕТА НА СЛОВЕНИЈА

Во организација на ДЦАФ и Собранието на Република Словенија од 20 до 22 мај 2019 година, а во духот на Меморандумот ...`

Министерката Апостолска на регионална конференција во Блед, Словенија: Владата ги поддржува компаниите во интегрирањето на дигитални технологии во производството

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска вчера учествуваше на конференцијата ...`

МИЛКОВСКИ НА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА НДИ ВАШИНГТОН ДЕРЕК МИЧЕЛ ЗА ДЕСЕТГОДИШНИОТ ПРОЕКТ МЕЃУ СОБРАНИЕТО И НДИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ЗАКОНОВНИОТ ДОМ

Потпретседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Весел Мемеди и генералниот секретар ...`

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА ДИРЕКТОРКАТА БОШКОВСКА-ЈАНКОВСКИ ЗА СТРАТЕШКИТЕ И ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ НА ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР

Прес конференција на Директорката на Централен регистар – Марија Бошковска-Јанковски: На прес-конференцијата ...`

ОБРАЌАЊЕ НА ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ НА ГЕНЕРАЛНАТА КОМИСИЈА ЗА ПРАВДА, ВНАТРЕШНИ РАБОТИ И БЕЗБЕДНОСНА СОРАБОТКА НА ПС НА ПСЈИЕ НА ТЕМА: „БОРБА ПРОТИВ ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ ВО ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА“

Генералната комисија за правда, внатрешни работи и безбедносна соработка во рамките на редовната работа ...`

Колумни