• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Вторник
Фев
19
nsdp_mal01.jpg

ОТЧЕТ ЗА СРАБОТЕНОТО НА ГРУЕВСКИ – 25 ИЛЈАДИ БУГАРСКИ ПАСОШИ И 100 ИЛЈАДИ ИСЕЛЕНИ ЗА ТРИ ГОДИНИ
30.11.1999.
17 март 2014 I Соопштение за медиумите и јавноста:Резултатот на портокаловата револуција и патриотизмот на Груевски од реализирани 1009 проекти за три години се гледа преку 100-те илјади иселени, претежно млади луѓе од Македонија и 25-те илјади бугарски пасоши за македонските граѓани. На секој реализиран проект од Груевски се иселувале по 100 граѓани од Македонија, а од нив 25 земале бугарски пасош.

ТРИБИНА НА НСДП ВО БИТОЛА „ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА Е ВО РАЦЕТЕ НА ГРАЃАНИТЕ“
30.11.1999.
14 март 2014 I Битола, Трибина на Општинската организација на НСДП во Битола на тема„ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА Е ...
2013 ГОДИНА НА ИНВЕСТИЦИСКИ ПЛАН Е ПРОМАШЕНА ГОДИНА ЗА ТРАЈАНОВСКИ И ЗА ВМРО-ДПМНЕ
30.11.1999.
13 март 2014 I Скопје, Изјава за медиуми, доц.д-р Предраг Трпески, советник од НСДП во Совет на Град СкопјеПочиту...
КОТЕСКИ: Каде отидоа 2,7 милиони евра пари на Битолчани?
30.11.1999.
12 март 2014 I Битола, Прес-конференција на претседателот на ОО на НСДП-Битола и советник во општина Битола, г-д...

ТАМАРА БААРА: Декларацијата за фер избори да биде основа за начинот на функционирање на помладоците во текот на целата изборна кампања
30.11.1999.
12 март 2014 I Скопје, Обраќање на Тамара Баара, претседател на НСДМ на Иницијативата за потпишување на Декларацијата за фер и демократски избори меѓу политичките подмладоци:Почитувани претст...
„ЛЕПАК“ операција за „ЛЕПАК ПАРТИЈА“
30.11.1999.
11 март 2014 I Скопје, Соопштение за медиуми и јавноста:Веруваме дека МВР неможеше да избере поубаво и посоодветно име за акцијата „ЛЕПАК“ за шверц на стока преку граничниот премин Ново Село, ...
Економскиот патриотизам на Груевски постои само во скапите реклами на Владата
30.11.1999.
10 март 2014 I Скопје, Соопштение за медиуми:Економскиот патриотизам на Груевски и неговата влада уште еднаш се потврдува дека постои само во скапите реклами на Владата и во бизнис интересите ...
МИСОВСКИ: ДПМНЕ и ДУИ го реализираат завршниот чин на измамничката тактика
30.11.1999.
05 март 2014 I Собрание на РМ, Говор на Координаторот на Пратеничката група на НСДП, Горан Мисовски, во врска со точката за распуштање на Собранието на Република Македонија:Денешната седница за...
ПЕТКОВСКИ: Утрешната седница на Собранието ќе биде само завршен чин на измамничката тактика на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ
30.11.1999.
04 март 2014 I Скопје, Прес-конференција на Претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски:Почитувани, однесувањето на владеачките партии во последните неколку месеци и нивната одлука да одат на...
АЦЕВСКИ: Груевски го призна поразот на владините политики во делот на енергетиката
30.11.1999.
3 март 2014 I Скопје, Изјава за дневниот весник „Слободен печат“ на потпретседателот на НСДП, проф.д-р Николче Ацевски:Универзитетскиот професор по електротехника Николче Ацевски, член на НС...

korica_brosura_2.jpg korica_brosura_3.jpg korica_brosura_4.jpg korica_brosura_4.jpg

НСДП НА -FACEBOOK-

facebook.jpg

Мисла на денот

"Искрено, се до овој момент живеев во убедување дека парата не ја лечи душата" -Тито Петковски

Анкета

Дали во Мекедонија треба да се спроведе попис?
 

Who's Online

РЕГИСТАР НА ДОНАЦИИ


РЕГИСТАР ЗА ДОНАЦИИ ЗА 2012 nsdp165.jpg

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

nsdp_logo_150x113.jpg

Линкови - Банери

Собрание на Република Македонија
European Union
NATO

banernvo.jpg