• Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Auto width resolution
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Вторник
Фев
19
Претседателство на НСДМ Испечати E-mail адреса
 • Наум Шикоски
 • Лазар Костов
 • Марјан Трајановски
 • Кристина Трајковска
 • Јордан Мирчески
 • Драган Танески
 • Марија Спасовска
 • Даниел Крстовски
 • Миливој Дубовина