• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Вторник
Фев
19
Оперативен секретар на НСДМ Испечати E-mail адреса

     

 ПЕТАР ГРОЗДАНОСКИ

petar_grozdanovski.jpg

 Роден 11.07.1989 год. во Охрид, Р.Македонија.


Завршува основно и средно образование, економски асистент во УСО„Св. Климент Охридски“.

Апсолвент на Машински факултет- Скопје при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј”, насока термичко инженерство.

Својот прв политички ангажман го започнува во 2005г. во НСДП. Избран за член на Извршниот одбор на НСДМ-Охрид, а на Првиот конгрес на НСДМ, 10 октомври 2009, избран за член на Централниот одбор на НСДМ.
 
На Петтата седница на Централниот одбор на НСДМ е избран за Оперативен секретар на НСДМ.

Имам учествувано на повеќе семинари и обуки од невладиниот сектор.

Се служи со англиски јазик. 

НСДП НА -FACEBOOK-

facebook.jpg

Who's Online

Линкови - Банери

Собрание на Република Македонија
European Union
NATO

banernvo.jpg