• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Среда
Фев
20
Национални телевизии Испечати E-mail адреса

Македонска телевизија

Адреса: Бул. „Гоце Делчев“ бб, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3112-557; 3119-505
Факс: +389 2 3112-578
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Веб сајт: www.mtv.com.mk

A1

Адреса: Перо Наков бб, 1000 СкопјеP
Телефон: +389 2 2550-350
Факс: +389 2 2551-970
E-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Сопственик: Велија Рамковски
Директор: Дарко Петрушевски
Одговорен уредник: Горан Петрески
Веб сајт: www.a1.com.mk
Ажурирање: секојдневно

Сител

Адреса: Градски Стадион бб, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3116-566
Факс: +389 2 3114-898; 3229-799
е-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Сопственик/Директор/Адговорен уредник: Горан Ивановски
Веб сајт: www.sitel.com.mk

Канал 5

Адреса: „Скупи“ b.b. П.О.Бокс: 12, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3091-551; 3091-570;
Факс:  +389 2 3091-560        
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Директор: Роберт Поповски
Одговорен уредник: Ацо Кабрамов
Веб сајт: www.kanal5.com.mk

Телма

Адреса: „Никола Парапунов“ б.б. 1000 Скопје"
Телефон: +389 2 3076-677; 3066-653
Факс: +389 2 3077-269
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Директор: Ристо Лазаров
Веб сајт: www.telma.com.mk

Alsat-M

Адреса: бул.Гоце Делчев б.б., лам.Ц, кат 9 и 10, Скопје
Телефон: +389 2/3216070;
Факс: +389 2/3290-365
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Сопственик: Веби Велија
Веб сајт: www.tvalsat-m.com.mk

 

НСДП НА -FACEBOOK-

facebook.jpg

Who's Online

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

nsdp_logo_150x113.jpg

Линкови - Банери

Собрание на Република Македонија
European Union
NATO

banernvo.jpg