• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Среда
Фев
20
Онлајн медиуми и портали Испечати E-mail адреса

ЛОБИ - Онлајн весник

Веб сајт: www.lobi.com.mk ; www.pressonline.com.mk
Адреса: Никола Тесла 18-2/8, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3090 586; 3067 486
Факс: +389 2 3223 347
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Сопственик и одговорен уредник: Исо Руси
Ажурирање: секојдневно
Јазици: македонски, англиски. албански

On.net

Веб сајт: www.on.net.mk
Адреса: Т.Ц. Алуминка, Партизански одреди б.б., 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3100 800
Одговорен уредник: Сашо Мацановски - Трендо
Ажурирање: секојдневно

Идивиди

Веб сајт: www.idividi.com.mk
Адреса: Орце Николов б.б., 1000 Скопје
Сопственик: Македонски Телекомуникации
Факс: +389 2 3134 379
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Ажурирање: секојдневно

Секој ден

Веб сајт: www.sekojden.com.mk
Друштво за издавачка дејност и продукција „Секој Ден“ ДООЕЛ
Тале Христов 1, 1000 Скопје
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Одговоорен уредник: Слаѓан Пенев Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Ажурирање: секојдневно
Јазици: македонски, англиски. албански

Тотал

Веб сајт: www.total.com.mk
Адреса: Боро петрушевски 6, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3139 750
Факс: +389 2 3 109 632
Директор: Љупчо Зиков
Ажурирање: секојдневно
Јазици: македонски

Reality Macedonija

web site: www.realitymacedonia.org.mk  

Maknews

web site: www.maknews.com

 

НСДП НА -FACEBOOK-

facebook.jpg

Who's Online

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

nsdp_logo_150x113.jpg

Линкови - Банери

Собрание на Република Македонија
European Union
NATO

banernvo.jpg