• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Вторник
Фев
19
Неделници Испечати E-mail адреса

Форум плус

Веб сајт: www.forum.com.mk
Адреса: „Илинденска“ 9, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3230 940, 3230 941
Факс: +389 2 3230 942
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Директор: Ѓунер Исмаил
Одговорен уредник: Сашо Ордановски

Актуел

Адреса: Т.Ц. Лептокарија 1/10-а, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3064 233; 3064 293; 3064-478
Факс: +389 2 3090 108
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Директор: Александра Солјаковски
Главен уредник: Јулија Кочовска - Кртолица

Фокус

Адреса: Маршал Тито 5/10, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3232 773
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Директор: Билјана Младенова
Одговорен уредник: Јадранка Костова
Таблоид

Капитал

Веб сајт: www.kapital.com.mk
Адреса: Климент Охридски 54-2/1, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3139 750, 3139 406
Факс: +389 2 3109 632
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Директор и главен уредник: Љупчо Зиков
Бизнис неделник

Денес

Адреса: Мито Хаџивасилев Јасмин 50, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3232 791; 3232 090; 3232 270
Факс: +389 2 3127 785
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Директор и одговорен уредник: Георги Ајановски

Македонско сонце

Веб сајт: http://www.makedonskosonce.com
Адреса: Ленинова 87, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3130 137
Факс: +389 2 3130-377
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

Порта 3

Адреса: Васил Ѓоргов 21/2, кол. 6, 1000 Скопје
Телефон/факс: +389 2 3109 311; 3132 923; 3132 924
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Одговорен уредник: Мирче Адамчевски
Неделник за архитектура, екологија и градежништво

Ентер

Веб сајт: www.enter.net.mk
Адреса: „50 Дивизија“ 12, 1000 Секопје
Телефон: +389 2 3299877; 2550 360
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Месечник за технологија и компјутери

New Balkan Politics

Веб сајт: www.newbalkanpolitics.org.mk

 

НСДП НА -FACEBOOK-

facebook.jpg

Who's Online

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

nsdp_logo_150x113.jpg

Линкови - Банери

Собрание на Република Македонија
European Union
NATO

banernvo.jpg