• Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Auto width resolution
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Вторник
Фев
19
Канцеларија за проекти Испечати E-mail адреса

Координатор: Марија Бошковска  [контакт]

Список на членови:

 1. Јасмина Трпкова - Тетово
 2. Ангелина Костовска - Тетово
 3. Даниела Јовановска - Тетово
 4. Стојанова Катерина - Куманово
 5. Снежана Крстевска - Куманово
 6. Виолета Стоевска - Куманово
 7. Јасминка Спасовска - Куманово
 8. Емилија Вукичевиќ - Центар
 9. Љубица Христова - Центар
 10. Весна Јовановиќ
 11. Роза Дамјановска - Делчево
 12. Живкица Стојанова - Кавадарци
 13. Лозанка Симонова
 14. Лилјана Стојчевска - Крива Паланка
 15. Александра Видинова
 16. Драгица Манчевска
 17. Бојана Димовска
 18. Гордана Бабиќ Јаневска - Прилеп
 19. Наташа - Битола
 20. Гордана Тушева - Струмица