• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Среда
Фев
20
Канцеларија за едукација Испечати E-mail адреса

Координатор: Весна Стојанова [контакт]

 

Р.Б.

Презиме и Име

Општина

1.

Добринка Кулаковска

Гази Баба

2.

Јулија Стамболиска

Гази Баба

3.

Аница Поповска

Гази Баба

4.

Јулијана Кралева

Гази Баба

5.

Зорица Завировска

Гази Баба

6.

Розета Радојниќиќ

Ѓорче Петров

7.

Нада Рачевска

Кисела Вода

8.

Марина Тодоровска

Аеродром

9.

Викторија Ачовска

Аеродром

10.

Драгица Ѓиноска

Гостивар

11.

Виолета Ракиќ

Кисела Вода

12.

Снежана Крстевска

Куманово

13.

Марија Богдановска

Куманово

14.

Младена Јакимовска

Куманово

15.

Билјана Саздова

Велес

16.

Оливера Марковска

Велес

17.

Благица Крстеска

Крушево

18.

Сузе

Кавадарци

19.

Индира Милошовска

Кичево

20.

Татјана Тимова

Струмица

21.

Жанета Здравеска

Тетово

22.

Наташа Маркович

Тетово

23.

Моника Ѓорѓевска

Тетово

24.

Лидија

Ресен