• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Среда
Фев
20
Дневни весници Испечати E-mail адреса

Дневник

ДневникВеб сајт: www.dnevnik.com.mk
Адреса: Теодосиј Гологанов 28, 1000 Skopje
Телефон: +389 2 3297 555
Факс: +389 2 3297 554
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Сопственик: Медиа Принт Македонија (МПМ)
Главен и одговорен уредник: Катерина Блажевска

Утрински весник

Утрински весникВеб сајт: www.utrinskivesnik.com.mk
Адреса: ул. „Димитрие Чупоски“ бр. 11/5, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3117 377
Факс: +389 2 3118-638
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Споственик: Медиа Принт Македонија
Главен и одговорен уредник: Ерол Ризаов

Вест

ВестВеб сајт: www.vest.com.mk
Адреса: 11 Октомври 32, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3296 505
Факс: +389 2 3296 505
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Споственик: Медиа Принт Македонија
Главен и одговорен уредник: Горан Михајловски

Време

ВремеВеб сајт: www.vreme.com.mk
Адреса: бул. Гоце Делчев 11/2, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 32 99 888
Факс: +389 2 32 99 887
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Директор: Александар Дамовски
Главен и одговорен уредник: Георги Барбаровски

Факти (албански)

Веб сајт: www.fakti.net
Адреса: Втора Македонска бригада, 1000 Скопје
Телефон/факс: +389 2 2628424; 2628742; 2628646
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете ; Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Сопственик: Емин Аземи
Главен и одговорен уредник: Емин Аземи

Коха Диторе (албански)

Koha DitoreВеб сајт: www.koha.net
Телефон/факс: +389 2 3224 958; 3290 076
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Сопственик: “Grupi Koha”
Уредник за македонската едиција: Арбен Ракочери

Лајм

Lajm ekskluziveВеб сајт: www.lajm.info
Адреса: Т.Ц. Мавровка Ламела Ц-3/2, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3228 923
Факс: +389 2 3228 917
е-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Сопственик: Селим Паколи
Уредник за македонската едиција: Неби Марсели, Салајдин Салиу

Нова Македонија

Веб сајт: www.novamakedonija.com.mk
Адреса: Бул. “III Македонска бригада” бб, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3233 340; 3233 377; 3233 388
Факс: +389 2 3233 350
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Директор: Зоран Николов

Вечер

ВечерВеб сајт: www.vecer.com.mk 
Адреса: Никола Вапцаров 8, 1000 Скопје
Директор: Бобан Богдановски андрески
Телефон: + 389 2  3219 650
Факс: +389 2 / 3219 651
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Главен и одговорен уредник: Драган Павловиќ Латас, e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Заменик главен и одговорен уредник: Ивона Талевска, e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

НСДП НА -FACEBOOK-

facebook.jpg

Who's Online

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

nsdp_logo_150x113.jpg

Линкови - Банери

Собрание на Република Македонија
European Union
NATO

banernvo.jpg