• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Среда
Фев
20
Новински агенции Испечати E-mail адреса

Македонска информативна агенција (МИА)

МИАВеб сајт: www.mia.com.mk
Адреса: Бојмија K-2, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 246 16 00
Факс: +389 2 246 16 00 / 223, +389 2 246 40 48
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете  
Ажурирање: секојдневно
Јазици: македонски, англиски, албански

Макфакс

МакфаксВеб сајт: www.makfax.com.mk
Адреса: МТВ зграда, 17. спрат, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3110 125
Факс: 389 2 3110 081
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Сопственик и Директор: Ристо Поповски
Ажурирање: секојдневно
Јазици: македонски, англиски, албански

Македонски информативен центар (МИЦ)

МИЦВеб сајт: www.micnews.com.mk
Адреса: Наум Наумовски Борче 73, 1000 Скопје
Телефон. +389 2 3117 876
Факс: +389 2 3117 834
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете  

Нетпрес

НетпресВеб сајт: www.netpress.com.mk
Адреса: 50 Дивизија 40-2/7, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 317 97 87, +389 71 303 430
Факс: +389 2 317 97 88
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

НСДП НА -FACEBOOK-

facebook.jpg

Who's Online

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

nsdp_logo_150x113.jpg

Линкови - Банери

Собрание на Република Македонија
European Union
NATO

banernvo.jpg