• Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Auto width resolution
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Среда
Фев
20
Извршен одбор Испечати E-mail адреса
 1. Тито Петковски, претседател
 2. Горан Мисовски, потпретседател
 3. проф. д-р Николче Ацевски, потпретседател
 4. доц. д-р Предраг Трпески, потпретседател
 5. Соња Мираковска, организациски секретар
 6. доц. д-р Зоран Киткањ
 7. м-р Мики Милковски  
 8. м-р Кристијан Трајковски 
 9. м-р Стојанче Манев
 10. Зорица Апостолска
 11. Венцо Вуинов
 12. Петар Здравкоски
 13. Зоран Маневски
 14. Билјана Зефиќ 
 

НСДП НА -FACEBOOK-

facebook.jpg

Who's Online

Линкови - Банери

Собрание на Република Македонија
European Union
NATO

banernvo.jpg