• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Среда
Фев
20
Фотогалерија

Konvencija180.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

  Конвенција на НСДП 

Прочитај повеќе...
 

nsdp-250x188.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Средба на г-дин Петковски со г-дин Фуере

Прочитај повеќе...
 

Kicevo_250.jpg
Избрани нови раководни органи на ОО НСДП Кичево

Прочитај повеќе...
 

Tribina-_kavadarci.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Трибина на Тито Петковски во Кавадарци

Прочитај повеќе...
 

ik_ooz_oh-th.jpg

Изборна конференција на Општинската организација на жени на НСДП - Охрид 

Прочитај повеќе...
 

20080705-tribina_oh-th.jpg

Трибина на Тито Петковски во Охрид

Прочитај повеќе...
 

nsdp-3rod-th.jpg

Три години Нова социјалдемократска партија

Прочитај повеќе...