• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size

Нова социјалдемократска партија

Понеделник
Окт
22
nsdp_mal01.jpg

ОТЧЕТ ЗА СРАБОТЕНОТО НА ГРУЕВСКИ – 25 ИЛЈАДИ БУГАРСКИ ПАСОШИ И 100 ИЛЈАДИ ИСЕЛЕНИ ЗА ТРИ ГОДИНИ
30.11.1999.
17 март 2014 I Соопштение за медиумите и јавноста:Резултатот на портокаловата револуција и патриотизмот на Груевски од реализирани 1009 проекти за три години се гледа преку 100-те илјади иселени, претежно млади луѓе од Македонија и 25-те илјади бугарски пасоши за македонските граѓани. На секој реализиран проект од Груевски се иселувале по 100 граѓани од Македонија, а од нив 25 земале бугарски пасош.

ТРИБИНА НА НСДП ВО БИТОЛА „ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА Е ВО РАЦЕТЕ НА ГРАЃАНИТЕ“
30.11.1999.
14 март 2014 I Битола, Трибина на Општинската организација на НСДП во Битола на тема„ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА Е ...
2013 ГОДИНА НА ИНВЕСТИЦИСКИ ПЛАН Е ПРОМАШЕНА ГОДИНА ЗА ТРАЈАНОВСКИ И ЗА ВМРО-ДПМНЕ
30.11.1999.
13 март 2014 I Скопје, Изјава за медиуми, доц.д-р Предраг Трпески, советник од НСДП во Совет на Град СкопјеПочиту...
КОТЕСКИ: Каде отидоа 2,7 милиони евра пари на Битолчани?
30.11.1999.
12 март 2014 I Битола, Прес-конференција на претседателот на ОО на НСДП-Битола и советник во општина Битола, г-д...

ТАМАРА БААРА: Декларацијата за фер избори да биде основа за начинот на функционирање на помладоците во текот на целата изборна кампања
30.11.1999.
12 март 2014 I Скопје, Обраќање на Тамара Баара, претседател на НСДМ на Иницијативата за потпишување на Декларацијата за фер и демократски избори меѓу политичките подмладоци:Почитувани претст...
„ЛЕПАК“ операција за „ЛЕПАК ПАРТИЈА“
30.11.1999.
11 март 2014 I Скопје, Соопштение за медиуми и јавноста:Веруваме дека МВР неможеше да избере поубаво и посоодветно име за акцијата „ЛЕПАК“ за шверц на стока преку граничниот премин Ново Село, ...
Економскиот патриотизам на Груевски постои само во скапите реклами на Владата
30.11.1999.
10 март 2014 I Скопје, Соопштение за медиуми:Економскиот патриотизам на Груевски и неговата влада уште еднаш се потврдува дека постои само во скапите реклами на Владата и во бизнис интересите ...
МИСОВСКИ: ДПМНЕ и ДУИ го реализираат завршниот чин на измамничката тактика
30.11.1999.
05 март 2014 I Собрание на РМ, Говор на Координаторот на Пратеничката група на НСДП, Горан Мисовски, во врска со точката за распуштање на Собранието на Република Македонија:Денешната седница за...
ПЕТКОВСКИ: Утрешната седница на Собранието ќе биде само завршен чин на измамничката тактика на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ
30.11.1999.
04 март 2014 I Скопје, Прес-конференција на Претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски:Почитувани, однесувањето на владеачките партии во последните неколку месеци и нивната одлука да одат на...
АЦЕВСКИ: Груевски го призна поразот на владините политики во делот на енергетиката
30.11.1999.
3 март 2014 I Скопје, Изјава за дневниот весник „Слободен печат“ на потпретседателот на НСДП, проф.д-р Николче Ацевски:Универзитетскиот професор по електротехника Николче Ацевски, член на НС...

korica_brosura_2.jpg korica_brosura_3.jpg korica_brosura_4.jpg korica_brosura_4.jpg

НСДП НА -FACEBOOK-

facebook.jpg

Мисла на денот

"Искрено, се до овој момент живеев во убедување дека парата не ја лечи душата" -Тито Петковски

Анкета

Дали во Мекедонија треба да се спроведе попис?
 

Who's Online

Имаме 1 гости(н) на оваа страница

РЕГИСТАР НА ДОНАЦИИ


РЕГИСТАР ЗА ДОНАЦИИ ЗА 2012 nsdp165.jpg

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2012 ГОДИНА

nsdp_logo_150x113.jpg

Линкови - Банери

Собрание на Република Македонија
European Union
NATO

banernvo.jpg